Latest News

Πότε φεύγω;

Όταν βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα, όταν νιώθεις κάπως πιο διαφορετικά απ ό,τι συνήθως, δεν κάνεις λάθος, κάτι συμβαίνει.

Γράφει η Ελένη Κακλαμάνου

Όταν νιώθεις κουρασμένος, πεσμένος, όταν χάνεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και φέρεσαι ρομποτικά, όταν έχεις νεύρα με το παραμικρό, αυτή ακριβώς είναι η απάντηση του οργανισμού σου. Είναι ο τρόπος να τραβήξει την προσοχή σου και να σε επαναφέρει στον δρόμο σου. 

Όσο και αν προσπαθείς να το δικαιολογήσεις, όση υπομονή κι αν κάνεις, ο εσωτερικός σου κόσμος ασκεί τεράστια πίεση για να ακουστεί. Με διάφορους τρόπους. (Παρατήρησε τι συμβαίνει σε εσένα)

ΜΙΛΑ-ΠΡΑΞΕ-ΖΗΣΕ-ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου αφαιρεί τον λόγο, να σε εμποδίζει στο να χαμογελάς και στο να ζεις. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα είτε επειδή σε πληρώνει, είτε επειδή σε ‘’αγαπάει’’ να σου ασκεί αυτή τη δυσάρεστη κατεύθυνση.

-Προσπάθησες και δεν αλλάζει κάτι με το να μιλήσεις; 

-Προσπάθησες και δεν αλλάζει κάτι με την αλλαγή της συμπεριφορά σου με παραπάνω από 3 τρόπους ;

-Προσπάθησες και δεν αλλάζει κάτι με την ανοχή; 

-Προσπάθησες και αυτό που άλλαξε ήταν η ψυχολογία σου προς το χειρότερο;

-Άρχισες να αισθάνεσαι έντονα αρνητικά συναισθήματα για κάποιον/α;

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ 

Δεν σου είναι άλλο ωφέλιμο και χρήσιμο, αντ’ αυτού  λειτουργεί σε εσένα με έναν τρόπο καταστροφικό.

Τα κοινωνικά ‘’πρέπει’’ είναι αυτά που μας κάνουν να ανεχόμαστε παραπάνω πράγματα απ αυτά που χρειαζόμαστε για την προσωπική μας εξέλιξη και κατά συνέπεια, μας δημιουργούν σκέψεις οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει μέσα μας  -στην δική μας ιδιοσυγκρασία. Αυτά είναι που μας κάνουν να σκεφτόμαστε « Ναι αλλά αυτός/η είναι χειρότερα, μια χαρά είμαι, μπορεί να υπερβάλω.»

Στο υπόσχομαι πως αυτό που θα λάβεις απ τη στιγμή της απελευθέρωσης σου και μετά, θα είναι μια τεράστια δύναμη, κι ο εαυτός σου πίσω. Δεν είναι λίγα. Άλλωστε χωρίς αυτά δεν μπορείς να καταφέρεις και πολλά. Ανέκτησε τον χαμένο σου χρόνο, δεν είναι για πέταμα, σταμάτα να ασχολείσαι με αυτά που δεν σου δίνουν το εφαλτήριο για μια καλύτερη ζωή. Πρόσεξε που δίνεις την ενέργεια σου.

Είσαι φωτεινός/η, και έτοιμος για να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα. Είσαι εσύ και είσαι μοναδικός, σου αξίζει να ζεις με μαγεία και ηρεμία.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.